Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

AMPULLE MED HYALURONSYRA 15ml
  • AMPULLE MED HYALURONSYRA 15ml

AMPULLE MED HYALURONSYRA 15ml

104076
168 kr
Exkl. moms

168 exkl. moms

Kvantitet
Slut i Lager


Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

Ampull med hyaluronsyra
Ampullen är avsedd för torr, sträv och uttorkad hud, innehåller ett derivat av hyaluronsyra, vars molekyler binder samman kollagen- och elastinfibrer och vattenmolekyler och därigenom håller kvar fukten i hudens djupa lager. Ett välhydratiserat stratum corneum absorberar aktiva ingredienser bättre.
Aktiva ingredienser:
natriumhyaluronat
Hyaluronsyra är en naturligt förekommande ingrediens i kroppen. Ökar vävnadens elasticitet (epidermis, kollagen och elastinfibrer). Stimulerar regenereringen av epitel och dermis. En minskning av mängden hyaluronsyra är en av orsakerna till torrhet och rynkor i huden. Dess unika egenskap är en hög vattenbindnings- och retentionsförmåga. Väl återfuktad epidermis blir slät, fast, elastisk och ökar penetrationen av aktiva ingredienser i huden.
Serenoa Serrulata fruktextrakt
Extrakt från sågpalmetto minskar synligt svullnad och talgsekretion, lindrar inflammation och hjälper till att bekämpa akneskador.
niacinamid
Vitamin PP/B3 förbättrar blodcirkulationen i huden, stimulerar kollagensyntesen i mogna fibroblaster, minskar rynkor och gör hud skadad av UV-strålning mer elastisk. Det är en kraftfull antioxidant som förhindrar fotoåldringsprocessen. Niacinamid återuppbygger den naturliga skyddsbarriären genom att öka syntesen av ceramider, fettsyror och kolesterol i det intercellulära utrymmet, vilket ökar återfuktningen och ger näring åt huden. Minskar missfärgning, verkar mot akne.
mjölksyra
Mjölksyra har fuktgivande egenskaper på grund av sin förmåga att penetrera hornlagret. Mjukar upp och exfolierar förhårdnade epidermis.
Kapacitet: 15ml

104076

Customers who bought this product:

11 andra produkter i samma kategori: