Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

Hud Normalisering AMPULLEN 10x3ml
  • Hud Normalisering AMPULLEN 10x3ml

Hud Normalisering AMPULLEN 10x3ml

110229
176 kr
Exkl. moms

176 exkl. moms

Kvantitet
I lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

NORMALISERING AV AMPULLER
Avsedd för fet hud, akne och hud som behöver lugnande och lindring från befintlig inflammation. De är också lämpliga för känslig, irriterad och känslig hud. Ampullerna minskar överdriven talgsekretion, minskar rodnad, tätar kapillärer och har antioxidantegenskaper.
Aktiva ingredienser:

Citrus Aurantium Amara (Orange) Blomvatten
Extrakt av bitter apelsinblomma, mer känd som neroliolja. Den har antibakteriella och sammandragande egenskaper, reglerar talgkörtlarnas arbete och sebumsekretion. Det minskar rodnad, lugnar, tätar blodkärlen och påskyndar blodcirkulationen. Den har också en antioxidanteffekt tack vare närvaron av bioflavonoider. Det stöder kampen mot för tidiga rynkor.
Serenoa Serrulata fruktextrakt
Extrakt från sågpalmetto minskar synligt svullnad och talgsekretion, lindrar inflammation och hjälper till att bekämpa akneskador.
ZINK PCA
Zinkpyrrolidinkarboxylat hjälper till att bekämpa orsakerna till bakteriella infektioner, har en sammandragande effekt, hämmar bildandet av akneskador. Det minskar synliga tecken på trötthet och inflammation, förbättrar hudtonen och reglerar aktiviteten i talgkörtlarna.
niacinamid
Vitamin PP/B3 förbättrar blodcirkulationen i huden, stimulerar kollagensyntesen i mogna fibroblaster, minskar rynkor och gör hud skadad av UV-strålning mer elastisk. Det är en kraftfull antioxidant som förhindrar fotoåldringsprocessen. Niacinamid återuppbygger den naturliga skyddsbarriären genom att öka syntesen av ceramider, fettsyror och kolesterol i det intercellulära utrymmet, vilket ökar återfuktningen och ger näring åt huden. Minskar missfärgning, verkar mot akne.
panthenol
Panthenol, dvs provitamin B5, har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper, påskyndar regenereringsprocesserna i epidermis. Det är en ingrediens med helande, lugnande och återfuktande effekter.
tokoferylacetat
Vitamin E med antioxidantegenskaper hämmar hudens åldrandeprocesser och lipidoxidation av fria radikaler i epidermis och dermis. Den återuppbygger den naturliga epidermala barriären och förhindrar effektivt irritation. Det hämmar transepidermal vattenförlust (TEWL) och förbättrar hudens återfuktning. Det förebygger inflammation, stärker blodkärlens väggar och förbättrar blodcirkulationen i huden.

mjölksyra
Mjölksyra har fuktgivande egenskaper på grund av sin förmåga att penetrera hornlagret. Mjukar upp och exfolierar förhårdnade epidermis.
Användningsinstruktioner:
Ampullerna är avsedda för behandlingar med dermaroller, sonofores, ultraljud, infusioner, nålfri och mikronål mesoterapi och för utvärtes bruk på huden i hemsjukvård. Applicera på rengjort ansikte, hals och dekolletage.
Kapacitet: 10 x 3ml
SYIS AMPULLER VARFÖR GLAS?
3 ml glasflaskan innehåller den högsta koncentrationen av aktiv ingrediens.
När vi packar produkten i sterila engångsampuller uppmärksammar vi den mikrobiologiska renheten och stabiliteten hos de aktiva ingredienserna.
Aseptisk förpackning som garanterar maximal säkerhet och idealiska förvaringsförhållanden för ampullen.
Glasampuller reagerar inte med serumkomponenter.
Avancerad formel idealisk för specifika uppgifter - regenerering, ökad hudspänning, normalisering av fet hud eller bekämpning av missfärgning.
Vattenkonsistensen innebär bättre upptag av preparatet i huden och möjlighet att använda ampullen vid behandlingar med apparater, inklusive ultraljud, mikronål/nål mesoterapi, syrgasinfusion, efter mikrodermabrasion, radiofrekvens eller massage.
Ampullernas sammansättning är baserad på naturliga extrakt, vitaminer och mineraler.
De utvecklas beroende på hudtyp, vilket gör det lättare att välja rätt preparat.
En ampull räcker för en komplett behandling av ansikte, hals och dekolletage.
När du använder ampuller är det värt att komplettera dem med kosmetika från serien, eftersom detta kommer att förbättra effekten.
Efter att ha använt våra ampuller blir huden mjuk och sammetslen, dess fukt och näring ökar. Det är en slags "kraftinjektion" för huden!

110229

11 andra produkter i samma kategori: