Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

Fuktgivande och närande ampuller 10 x 3 ml
  • Fuktgivande och närande ampuller 10 x 3 ml

Fuktgivande och närande ampuller 10 x 3 ml

101844
176 kr
Exkl. moms

176 exkl. moms

Kvantitet
I lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

ANTI-CELLULITAMPULLER MED KAFFEIN OCH TEOFYLIN

Ampull för vård av kroppsdelar som tappat fasthet eller där celluliter har dykt upp. De förbättrar mikrocirkulationen och styrkan i blodkärlen. Växtextrakten som finns i ampullen påskyndar perfekt processen att bränna fett och ökar aktiviteten hos enzymer som bryter ner fett. De har dränerande egenskaper och påskyndar ämnesomsättningen. Huden blir elastisk, motståndskraftig och slät.
Aktiva ingredienser:
Centella Asiatica-extrakt Centella Asiatica-
Extrakt stimulerar fibroblaster att syntetisera kollagen och elastin. Det stimulerar cellförnyelsen, förbättrar blodcirkulationen och stärker blodkärlen. Det gör huden mer elastisk och fast. Det förhindrar bildandet av celluliter och minskar den befintliga.
Citrus Aurantium Amara blomextrakt
Extrakt av bitter apelsinblomma, mer känd som neroliolja. Det minskar rodnad, lugnar, tätar blodkärlen och påskyndar blodcirkulationen. Den har också en antioxidanteffekt tack vare närvaron av bioflavonoider. Bittert apelsinblomsextrakt har föryngrande, tonande och närande egenskaper. Det hjälper till att eliminera bristningar och stöder fettförbränningen.
natriumhyaluronat
Hyaluronsyra är en naturligt förekommande ingrediens i kroppen. Ökar vävnadens elasticitet (epidermis, kollagen och elastinfibrer). Stimulerar regenereringen av epitel och dermis. En minskning av mängden hyaluronsyra är en av orsakerna till torrhet och rynkor i huden. Dess unika egenskap är en hög vattenbindnings- och retentionsförmåga. Väl återfuktad epidermis blir slät, fast, elastisk och ökar penetrationen av aktiva ingredienser i huden.
teofyllin
Teofyllin finns i kakaobönor och teblad. Den har en bantande och avgiftande effekt. Det stimulerar blodcirkulationen och förhindrar överdriven ansamling av fettvävnad. Den stöder perfekt behandlingar mot celluliter.
koffein
Koffein är den mest välkända aktiva ingrediensen i kampen mot celluliter. Det har en bra effekt på slapp och lite fast hud. Det stimulerar blodcirkulationen, förhindrar svullnad och har en stor bantningseffekt
Använda sig av:
Ampullerna är avsedda för behandlingar med dermaroller, sonofores, ultraljud, nålfri mesoterapi och för utvärtes bruk på huden i hemsjukvård. Applicera på rengjord hud.
Kapacitet: 10*10ml
SYIS AMPULLER VARFÖR GLAS?
3 ml glasflaskan innehåller den högsta koncentrationen av aktiv ingrediens.
När vi packar produkten i sterila engångsampuller uppmärksammar vi den mikrobiologiska renheten och stabiliteten hos de aktiva ingredienserna.
Aseptisk förpackning som garanterar maximal säkerhet och idealiska förvaringsförhållanden för ampullen.
Glasampuller reagerar inte med serumkomponenter.
Avancerad formel idealisk för specifika uppgifter - regenerering, ökad hudspänning, normalisering av fet hud eller bekämpning av missfärgning.
Vattenkonsistensen innebär bättre upptag av preparatet i huden och möjlighet att använda ampullen vid behandlingar med apparater, inklusive ultraljud, mikronål/nål mesoterapi, syrgasinfusion, efter mikrodermabrasion, radiofrekvens eller massage.
Ampullernas sammansättning är baserad på naturliga extrakt, vitaminer och mineraler.
De utvecklas beroende på hudtyp, vilket gör det lättare att välja rätt preparat.
En ampull räcker för en komplett behandling av ansikte, hals och dekolletage.
När du använder ampuller är det värt att komplettera dem med kosmetika från serien, eftersom detta kommer att förbättra effekten.
Efter att ha använt våra ampuller blir huden mjuk och sammetslen, dess fukt och näring ökar. Det är en slags "kraftinjektion" för huden!

101844

16 andra produkter i samma kategori: