Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

COLOR ANGEL Frisörstol med Tray

PNcolor angel comfort 96CA.103
6 320 kr
Exkl. moms

6320 exkl. moms

Kvantitet
I lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

Pris inkl. Frakt

Leveranstid: ca. 4 veckor

Produktinformation:

Color Angel-Special Tray med Sitt möjliggör exakt arbete på håret som är fördelat över en tråd runt en speciellt profilerad spets. Detta gör att du kan titta på alla trådar samtidigt medan du bleker, färgar eller markerar etc. Det är ett 2000-talsverktyg designat av en frisör för frisörer. Ett verktyg för artister som inte gillar de tidigare begränsningarna när de arbetar med alla frihandstekniker.

Den speciella och patenterade formen på brickan har utformats för att hjälpa frisörer i deras arbete så mycket som möjligt, vilket underlättar tillgången till de djupare delarna av våra kunders hår och huvud. Det intrikat konturerade livstycket gör att stylisten kan arbeta i hela hårets längd utan hinder. Från rötterna till ändarna. Profiler på ytan säkerställer säkert arbete, en tråd i taget, att lägga trådarna åt sidan och ha full kontroll över behandlingar. Strängarna vidrör inte varandra efter applicering av färgemulsionen. Detta förhindrar oönskade effekter, dvs fläckar etc.

Med den speciella surfplattan kan du skapa många olika färgkombinationer, du kan måla, ljusa upp och minimera färger samtidigt. Du har alltid kontroll över hela processen som du har utformat för dig själv.

COLOR ANGEL-sitsen är oumbärlig för färgning och ljusning, men visar sig vara till stor hjälp vid underhåll. Många nya varianter av tekniker för att arbeta med långt hår skapas endast tack vare denna enhet.

COMFORT-versionen är ett stationärt tillval.
Produktfördelar:

    bekväm sits - klädselfärg för att välja klädseltyp: Välj färg nedan
    en bred, formsydd, vit bänkskiva
    europeisk produkt,
    100% äkta

Vår färgtablett för långt hår har utvecklats av passion för att färga och vårda långt hår. Designad av proffs för proffs, speciellt för att lyfta ditt vardagsrum till himmelska höjder. Gå djupare och utforska möjligheterna med Color Angel!

Utan ansträngning. Utan komplikationer.

Ren glädje och tillfredsställelse i att färga långt hår.

30236038-raRTS.png

color-angel-photo-1.jpg

Vår färgbricka för långt hår skapades av passion för att färga och konditionera långt hår. Designad av proffs för proffs, speciellt för att lyfta ditt vardagsrum till himmelska höjder. Gå djupare och utforska möjligheterna med Color Angel!

Utan ansträngning. Utan komplikationer.

Ren glädje och tillfredsställelse i att färga långt hår.

Mode och marknad främjar alltid långt hår, eftersom trenden har varit inte på något satt slagit nästan i stylisters salonger. Betjäningen av kunder med längd hår lämnar mycket övrigt att önska. Långvariga färgnings- och vårdaktiviteter, krångliga procedurer, svårigheter att uppnå önskat resultat. Det är rätt för kunder eller frisörer. Den vanliga försäljningen är, ansiktsmasken och möblerna och strukturen är tänkt att vara ljus ju längre håret är.

Med COLOR ANGEL kan du göra det för en kund med en längd på minst 40 %. Det är i en revolution när väggarna är långa och min ficka är lång.

color-angel-photo-2.jpg

Mode och marknad främjar alltid längre hår, men denna trend har inte på något sätt slagit fast i stylisters salonger. Betjäningen av kunder med långt hår lämnar mycket övrigt att önska. Långvariga färgnings- och vårdaktiviteter, krångliga procedurer, svårigheter att uppnå önskat resultat. Det är ingen bekväm tid för kunden eller frisören. De tillgängliga verktygen, tvättmaskinerna och andra möbler och utrustning är inte riktigt lämpliga för att hantera längre hår.

Med COLOR ANGEL kan du enkelt förkorta besöket för en kund med långt hår med minst 40%. Detta är en revolution när det gäller att hantera långt och mycket långt hår.

color-angel-photo-3.jpg

Vänligen meddela oss vilken Tygfärg du välja:

Det gula på produktbilden är "Color Exclusive", fråga efter priset

30002778-cLocQ.png

30236019-C8j9w.png30002784-x4uUZ.png


30236024-j3DNf.png

PNcolor angel comfort 96CA.103

16 andra produkter i samma kategori: