Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

Arkada Podoexpert för inåtväxta naglar
  • Arkada Podoexpert för inåtväxta naglar
  • Arkada Podoexpert för inåtväxta naglar
  • Arkada Podoexpert för inåtväxta naglar

Arkada Podoexpert för inåtväxta naglar

110880
12 400 kr
Inkl. moms 25%

9920 exkl. moms

Kvantitet
Sista produkten i lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

Pris inkl. Moms & Frakt
Leveranstid: 5-7 dagar

Podoexpert är ett medicinskt instrument för korrigering av inåtväxta naglar.
Det är den första modellen av Arkadas kub tillsammans med en uppsättning manipulatorer, kulor, en luktfri vätska, ett akrylharts och ett kollagenserum.
Varför har Podoexpert sitt ursprung?
Ett vanligt problem har identifierats i träningscentra för Arkadas-metoden - behovet av att ägna mycket tid åt deltagaren för att bli bekant med instrumentet och användningen av akrylharts.
Tillverkaren beslutade att tillhandahålla verktyget tillsammans med en multimediautbildning som visar hur man utför några enkla behandlingar. En specialist med Podoexpert i handen bekanta sig med Arkadas-metoden. Tillverkaren rekommenderar alltid att man börjar köpa Podoexpert-set, vilket inte utesluter möjligheten att samtidigt träffa tränaren. Att köpa ytterligare tillbehör som är användbara för Arcadas Correction ger möjlighet att utföra flera behandlingar i följd. Instrumentkroppen själv behöver inte sättas in i autoklaven varje gång eftersom den fungerar som bas och behöver bara desinficeras. Endast manipulatorer och bollar genom vilka manipulatorerna sätts in har direkt kontakt med spiken.
Tillverkaren rekommenderar köp av dokument för fingerfästning. Kuddarna används för att lindra smärta som orsakas av trycket på blockeringen på fingret. Det rekommenderas att köpa en väggtork för att möjliggöra snabb härdning av akrylhartset för att förhindra att det rör sig och för att underlätta byggandet av nagelprotes.
Det rekommenderas att köpa en kil till instrumentet, vilket ger specialist och patient bekvämligheten att placera foten i rätt vinkel. En oskiljbar del av att upprätthålla effekten av Arcadas-metoden är rekommendationen att använda ett kollagen-serum för att vitalisera nagelsängen. Det är värt att köpa ett utbud av läkemedlet för återförsäljning till patienten.

VIDEO 1
VIDEO 2


Podoexpert-uppsättningen inkluderar:
- Instrumentkropp
- bas;
- manipulatoruppsättning
- bollar set
- DVD med multimediautbildning på engelksa
- Luktfri vätska Arkada
- Akrylpulver Arkada
- Kollagen serum Arkada
110880

16 andra produkter i samma kategori: