Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

3 -1 Mikro+Sono+Peel
  • 3 -1 Mikro+Sono+Peel

3 -1 Mikro+Sono+Peel

beBN-903
2 880 kr
Exkl. moms

2880 exkl. moms

Kvantitet
I lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

Pris inkl. Frakt

Leveranstid: 7-10 dagar

Diamantmikrodermabrasionsenhet 3in1
Diamond microdermabrasion, set innehåller 2 fjädrar, 8 diamantspetsar och en slät massagespets,
Ultraljud / ultraljud,
Hudskrubber (kavitationskalning),

Tekniken för mikrokristallin dermabrasion utvecklades för 20 år sedan av den italienska ingenjören Florence Mattioli.
Diamond dermabrasion är en icke-invasiv hudutjämning med sterila diamantblad som gnuggar det översta lagret av huden. Rivna rester, smuts och död hud sugs automatiskt bort. Behandlingen gör att du kan avlägsna fjällning, stötar, fläckar, fina linjer och oönskad missfärgning av huden.
Måttlig användning av diamantdermabrasion i kombination med kosmetika som tränger djupt igenom epidermis in i dermisskiktet hjälper till att fylla på naturliga näringsnivåer, återställa och stärka hudens aktivitet. Huden efter mikrokristallin dermabrasion är vanligtvis frisk, glänsande och vacker.

Ultraljudsfunktion. Användning av ultraljudsvibrationer med en frekvens av en miljon vibrationer per sekund (1 MHz). Ultraljudsvågan stimulerar vävnaderna och förbättrar membranets permeabilitet för kollagen, slätar ut rynkor, eliminerar linjer och stramar upp huden, vilket ger den ett yngre och friskare utseende. Ultraljud skapar friktionsvärme som förbättrar blodcirkulationen, slappnar av muskler och hjälper till att bryta ner celluliter genom att ta bort överflödigt fett. Enheten med 2 prober möjliggör en icke-invasiv lyftning, slätar ut och stärker huden genom ultraljudsvibrationer.

Hudskrubber - kavitationsskalning (ultraljudskalning) är ett nytt system för djupvård och dess regenerering utan biverkningar. Denna behandling rengör huden med ultraljudsvågor och möjliggör därmed ett grundligt avlägsnande av överflödigt talg från porerna och hårsäckarna samt avlägsnande av förhårdnader, pormaskar, pormaskar och bakterier. Kavitationsskalning som system har en mild effekt på huden genom behagliga, naturliga vibrationer utan användning av elektricitet. Användningen av denna enhet möjliggör en djup hudförnyelse genom sin omedelbara och effektiva förnyelse och djupa rengöring, vilket leder till en - märkbart - förnyad och fräsch hud. Det är ett smärtfritt förfarande som vanligtvis är bekvämt. Kavitation har också en positiv effekt på epidermis djupare lager, det är en utmärkt introduktion till ytterligare kosmetiska behandlingar (surskalning och / eller sonofores och jontofores etc.).


Tekniska specifikationer:
Pumpeffekt: 68cmHg
Ultraljudsfrekvens: 1 MHz
Skalfrekvens: 28 kHz
Strömförsörjning: 220V
Strömförbrukning: 110W
Vikt: 6,5 kg
Enhetens mått: 34,5x29x15cm
Förpackningsmått: 37x36x29cm

bn-903bn-903.jpg

beBN-903

16 andra produkter i samma kategori: