Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

  • Ny
Multifunktionell torn kosmetisk enhet Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble
  • Multifunktionell torn kosmetisk enhet Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble
  • Multifunktionell torn kosmetisk enhet Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble

Multifunktionell torn kosmetisk enhet Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble

149610
11 840 kr
Exkl. moms

11840 exkl. moms

Kvantitet
Sista produkten i lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 5-7 dagar


PRODUKTVIDEO

Enhet för omfattande hudvård

Den innovativa Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble kosmetiska enhet kombinerar sex effektiva vårdteknologier för att säkerställa effektiva resultat från kosmetiska behandlingar. Enheten är designad för omfattande hudvård och erbjuder avancerade funktioner för att säkerställa optimal hälsa. Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble Harvester är en utmärkt lösning för skönhetssalonger.


Den praktiska 7-tums pekpanelen säkerställer intuitiv användning. Möjligheten att ändra behandlingsparametrarna och olika alternativ, såsom: Anpassningsalternativ, såsom val av typ, intensitet, behandlingstid eller behandlingsvågläge, låter dig anpassa driften av enheten till kundens specifika behov. Den lättlästa displayen gör att du enkelt kan följa behandlingens framsteg.

Vattenpeeling
Den effektiva behandlingen använder väte för att djuprengöra, neutralisera fria radikaler och exfoliera död hud. Den stimulerar cellförnyelse, förbättrar hudens struktur, syresätter och ger näring åt hyn. Detta lämnar huden slät, djupt återfuktad och strålande och saktar ner åldringsprocessen.

Mikroström (biolyft)
Den icke-invasiva behandlingen använder mikroströmmar som stimulerar regenereringen av muskler och celler, påskyndar avlägsnandet av gifter och överskott av vatten, samt stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Den moderna behandlingen är smärtfri och förbättrar synligt hudens elasticitet och fasthet samt minskar fina rynkor. Att använda rätt gel säkerställer den effektiva effekten av mikroström.

Ultraljuds
Ljudvågor med en frekvens som är högre än hörtröskeln för det mänskliga örat underlättar penetreringen av aktiva ingredienser från kosmetika in i huden. De stimulerar celler och ökar produktionen av kollagen och elastin. På så sätt stödjer de hudens djupa regenerering och förbättrar dess naturliga förnyelseprocesser och dess allmänna tillstånd.

peeling
Kavitation peeling behandling består av att rengöra huden med hjälp av ultraljudsvågor som orsakar fenomenet kavitation. Detta möjliggör djupvård och regenerering av huden och ger den ett fräscht utseende. Regelbunden användning av en hudrengöring kan förbättra hudens struktur och hjälpa till att minska fläckar.

Kall applicering
Det spelar en viktig roll i omfattande hudvård. Det låter dig kyla huden, minska svullnad, lindra hemangiom och rodnad, samt slappna av musklerna. Den har en lugnande effekt på huden, hjälper till att lindra hudproblem och muskelspänningar, och resultatet är uppfräschad, återfuktad och avslappnad hud.

spray
Den tillåter att mister, toner, essenser och andra aktiva ingredienser rika produkter försiktigt sprayas på hudens yta. Dess exakta verkan säkerställer en effektiv och jämn fördelning av preparaten, vilket resulterar i effektiv återfuktning och uppfräschning av huden. Detta gör vården mer effektiv och behaglig och ger huden ett friskt, strålande utseende.

Den praktiska enheten kännetecknas av sin moderna och ergonomiska design och är ett estetiskt inslag i skönhetssalongen. Dess kompakta mått och rörlighet tack vare funktionella hjul gör förvaring och transport enklare. Den är utrustad med ett funktionellt system av vattentankar och vätskor som behövs för behandlingarna, vilket säkerställer bekvämt och hygieniskt arbete. Huvudstödet ger enkel åtkomst till nödvändiga tillbehör och den översta hyllan låter dig förvara spetsarna. Materialen säkerställer hållbarhet och enkel rengöring, vilket leder till en hög nivå av användarvänlighet.

30736958-KM6Z8.png30736952-Ghsyw.png

Multifunktionell torn kosmetisk enhet Giovanni 6in1 Ashe Super bubbla30736957-6r89g.png

30736959-YUHKZ.png

30736962-sJvxx.png

30736963-Ug4Ji.png

30736967-6e6TZ.png

30736968-fWPaC.png

30736969-EsmVE.png

149610

16 andra produkter i samma kategori: