Kontakta oss med alla frågor:

info@beautyous.se

VITALISERANDE AMPULLER 10X3 ML
  • VITALISERANDE AMPULLER 10X3 ML
  • VITALISERANDE AMPULLER 10X3 ML

VITALISERANDE AMPULLER 10X3 ML

142681
192 kr
Exkl. moms

192 exkl. moms

Kvantitet
I lager

Paketleverans sker normalt inom 4-7 arbetsdagar, Speditionsleverans tar ca 7-12 arbetsdagar.

VITALISERANDE AMPULLER
Revitaliserande ampuller med glykolsyra för hud i behov av utjämning, regenerering och förnyelse. De förbättrar hudens tillstånd och jämnar ut dess ton. Kombinationen av glykolsyra tillsammans med arginin är ansvarig för rengöring och mikro-exfoliering av epidermis. Tack vare innehållet av ananasextrakt, kiwi och persika har ampuller antioxiderande, vitaliserande och närande egenskaper.

Aktiva ingredienser:

Glykolsyra
Glykolsyra är primärt ansvarig för att bromsa åldrandeprocessen, öka produktionen av kollagenfibrer och hålla kvar vatten i huden. Den påskyndar cellförnyelsen, mjukar upp och jämnar ut huden och förbättrar dess struktur. Det minskar också rynkor, synliga grunda ärr och ljusar upp pigmentfläckar. Det reglerar utsöndringen av talg och smalnar av utloppen från talgkörtlarna.

Arginin
L-Arginin – en aminosyra som härrör från farinsocker; ökar ureanivåerna i huden (starkare än urea som appliceras lokalt). Den ökar återfuktningen av epidermis, stärker lipidbarriären, mjukar upp, läker och lugnar irritationer, har en anti-rynk- och utjämnande effekt.

Sativus fruktextrakt ananas
Ananasextrakt innehåller enzymet bromelain, som bryter ner proteiner. Bromelain, som används lokalt, exfolierar varsamt döda hudceller och har en lugnande effekt som hjälper till att regenerera irriterad hud. Det har en antiinflammatorisk effekt och eliminerar ödem. Ananasextrakt kombinerar fördelarna med den skonsamt exfolierande effekten av bromelain med de närande och återfuktande effekterna av socker, vitaminer och mineraler.

Actinidia chinensis fruktextrakt
Kiwi-extrakt på grund av den mycket stora mängden vitaminer och mineraler som finns i kiwi ger det perfekt näring till huden. Tack vare vitamin C påskyndar extraktet läkningsprocessen och skyddar huden från fria radikaler. Vitamin A som finns i extraktet påskyndar processen för hudregenerering, normaliserar processen för keratinisering, förbättrar hudens fuktighet och elasticitet. Det reglerar utsöndringen av talg och lindrar inflammation, förbättrar tillståndet för fet och akne hud.

Magnifera Indica fruktextrakt (mango).
Mangofruktextrakt har mjukgörande och skyddande egenskaper. Återfuktar och vårdar. Det är en stor antioxidant. Tack vare det höga innehållet av vitamin C och E, återfuktar den perfekt stratum corneum, återställer hudens elasticitet och ett ungdomligt utseende.

142681

11 andra produkter i samma kategori: